about follow Chat posts
MANDI HUJAN SEBENTAR TADI : )
Wednesday, September 21, 2011 | 4:33 AM | 0 comments

hahahahha ! padan muke aku kene mandi hujan . !
wak tu balik dari sekolah . toe la padah takk pergi koko petang !
hahhahaha ,
malas giler nak pergi koko , bukan ade aktiviti pun JAh !
ala , tadi ayah aku wait aku , tapi aku tak tahu pun die nak jempot aku ,
cos adik adik aku semue tak sekolah hari nie , then aku pikir naek bas aje lah .
aku samapai aje rumah ayah aku marah ,
hah ! kene sebijik kt ayah aku , iaitu cubitan !
hahahha , tak ape sudah base , ley plak aku mase kene mara bermanje lagi
hahahahha !
aku nie ank bermanje ngn ayah bukan amk yep :)



~OLD | NEW~