about follow Chat posts
ORANG YANG TAK BERHATI PERUT !!
Sunday, October 2, 2011 | 8:40 PM | 0 comments

NEW POST !!
dasar orang tak berhati perut ! dasar perempuan bodoe , giler !
ade kea patut ko pukol anak sendiri ? sampai berdarah darah ko keje kan die . 
YA ALLAH ! die just budak kecik aje lah , yang tak tao ape ape .
just tao nangis saja . tapi ko pukul die macam nak bunuh !!
patut kea toe digelar sebagai emak peyayang ??
adekah patut ??
aku tak sanggup tengok anak sedare aku cam toe . dera macam haiwan ko keje kan !
name saja ade ayah tapi ayah tak tao nak marah emak die .!
keluarge yang penting diri sendiri , abaikan anak sendiri !
budak toe baru saja 3 tahun lebihh . ko pukul macam haiwan yang tak berdose !
YA ALLAH ! 
baru anak ade 3 , tapi wat anak cam kurungan dalam penjare ! kesian !

aku cakap nie , cos terlalu geram kt mak ngah sebelah emak aku !
dasar orang tak ade otak ! giler ! bodoe !
semue lah kt die !





~OLD | NEW~