about follow Chat posts
PENING JAWAB MATH :)
Friday, October 14, 2011 | 4:13 AM | 0 comments

NEW  POST ALREADY !
heheheh ! jawab math paper 2 . yang agak membosan kan and memening kan aku .
siap copy and paste lagi jawapan kawan .
cikgu yang jage asyik pandang pandang saje .
tao lah aku nie cantekk and hot lagi toe , hahahaha . 
so tak la pandang pandang saye .
cam tak puas hati plak toe pandang aku , ape die pkir aku nie hamak sangat jawanpan kawan aku toe .
ehhhh ! tak ade makne nye pun !!!!
die pikir aku nie kuno sangat tak pandai lansung mengire kerr . ?
kenape nak hantar aku pegi tadika suruh cikgu toe ngajar mengire balikk . ?
hurmmm , lagipun ade satu solan saje aku tingglkan . tapi yang laen smue aku wat lah .
ade yang paling senang , ade yang kurang senang , ade yang  senang .
senang nye toe means die susah lah 
*sapeygagkkunosyetulisnie*
toe saje :) .
berusahe ! cayokkkk ! fighting !



~OLD | NEW~