about follow Chat posts
JELES tak bertempat !
Tuesday, November 29, 2011 | 11:32 PM | 0 comments
HEYYY BLOGGER ! 

hah ! pasal pakwe akak aku ! aku tak adelah anti sangat dengan die toe . tapi die toe suke sangat nk kongkong akak aku toe , HEY ! WHAT YOUR PROBLEMS ? nk kongkong ? bukan ade ikatan sah pun lahh .entah pape , bio lah akak aku toe nk kawan ngn laki pun , janji die ingat die ade pakwee , ! toe saje . mybe pakwe akak aku nie jenis takot kene curang kot . MYBE lah ! yelah , laki kan , klo die curang tak ape , klo perempuan curang , ouhh ! marah pulokk ! mcm toe lah dunie sekarang , klo jeles kerana ALLAH S.W. T , tak apelahh , nie tak , niat yang salah , hanye rugi saje . and tak mungkin lah klo manusie tak rase cemburu terhadap orang lain kan ? expcially cinte lahh , or kekayaan ! toe saje manusie cemburu , then cemburu toe niat pulak salah , niat nk merampas or niat nk bunuh ! toe ajelahh .
 tak ade reason lagi dahh , hurmmm .
kepada lelaki lah kan , klo dah cemburu toe , beragaklah sedikit , tak payah nk kongkong si makwe ko toe , ko penah rase die rimas or not ? ko penah kea ? ko pun klo makwe kongkong ko , mesti rimas kan , so tak payah nk konker sangat kt mkwe ko toe . 
PAHAM ?


~OLD | NEW~