about follow Chat posts
KEMAS RUMAH SEPANJANG HARI !
Sunday, November 20, 2011 | 6:28 AM | 0 comments



HEYYYYYYYYYY  KAWAN KAWAN !
ape khabar ? dah lame tunggu  post saye kea yg baru nie ? sorry lahh , cos dah lame tak online blog nie 
tak ade mase nak update cter baru or terbaru :))
nie pun online sementare saje .. sementare toe kejap lah :))
arghhhhhhh ! keletihan sepanjang hari nieee ! cos hari nie keje nye 
"KEMAS  RUMAH"
hah ! padan muke kt aku , toe lahh , nak sangat tingal kt rumah , so kene lah kemas umah .
tapi itu da kebiasaan bg aku dalam hidup , kemas adalah satu keje paling senang !
simple  and easy lahh keje toe .
tapi yg paling tak suke  berkemas bile kene habuk terus masuk ke hidung ! arghhhh !
nak tahu kenape ? cos kang aku 
ASHOOOMMMMMMMM !
hah ! toe la aku klo da kene habukk , hahahah .
tapi penat toe akan hilang seketike saje , tak kesah lahh .
AIMAN TAK KESAH :))





~OLD | NEW~