about follow Chat posts
TAK APE TAK KESAH PUN :)
Friday, November 11, 2011 | 5:39 AM | 0 comments


HEYYYYY  ! KAMU YANG SAYA SAYANG !
ape khabak ? sehat or takk ? klo tak sehat toe bawak bawak la badan toe pegi klinik , 
g jumpe doktor minta eject ! hahahahha *PADAN MUKE*
hurmmmmm , semaalam punye cter tapi baru nak post hari nie , sorry lambat pulok !
semalam kan dekat padang "REMBAU" negeri sembilan ade  "PEMAIN BOLA SEPAK"
yg menang PIALA MALAYSIA hari toe , so kene lah jelajah satu negeri sembilan , then  rembau lah lokasi yang pertame . 
tapi yang sedih nye , tak dapat tangkap gmbr dengan dorankk ! bapak sedih gilerr !
angan saje bawak camera mase toe , tapi satu pemain pun tak tangkap , ! tapi nak tangkap mcm ner , berduyun duyun makhluk disitu , berpusu-pusu !
dah lah aku tak suke orang ramai mcm anak ikan sardin ! tapi aku tak kesah mane pun , just pemain negeri sembilan saje , alah ,kot menang lagi mesti jelajah lagi , tak kesah lahh .!
kot ade pemain MANCHESTER  UNITED jelajah one malaysia , 
aku mesti bersesi gmbr dengan dorank punyelah .  hahahahhaha .



~OLD | NEW~