about follow Chat posts
GUdByye my Sisterr !
Saturday, December 17, 2011 | 7:31 AM | 0 comments
ASSALAMUALAIKOMMM !
sebenarnye , cter nie nak post semalam , ! semalam pulok hujan then line mcm BODOE !
gerammm !
hah ! cter pasal my SISter , die sudah nak pegi dr rumah niee , masuk SEKOLAH balikk !
POLITEKNIK kt perak , behrang . 
nk kete kan sedih , tak ade lansung , ! nak kate kan gembire pun tak lansungg !
mcm biase saje , mcm die form 5 duluu , cm toe aku punye perasan kt diee . walaupun tempat die belajar kt PERAK , tak ade lah jauh , mcm negeri sembilan pergi ke melake , mcm toe lahhh . tapi aku pulok terpakse hantar die pegi POLI sokkk ! arghhh ! aku memey tak suke berjalan jalan ! then nk tunggu pendaftaran die lagiii , bapak lame dok kt situuu ! aku pergi semate mate nak tunggu die daftarr ! bapak arghhh!
ttahu aje lah aku nie , jenis tak suke menunggu ! ish parents aku nieee !!
cube lah jangan pakse pakse ! tak sukeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak ape lahhh , hurmmmm
btw ! BUBYE MY SISTERRR ! SELAMAT BELAJAR SEMULE :)




~OLD | NEW~