about follow Chat posts
HAHAHA ! kene wat KEK!
Thursday, December 1, 2011 | 10:13 PM | 0 comments
HEY KAWAN KAWAN KU !

arghhhh ! mak sedare aku dah tanyee , "bile angah nak wat kek nie"?
memang sebelom cuti lagi aku memang niat nak wat KEK MUFFIN punn , 
tapi tak terbuat lansungg ! cakap saje lebihh ! buat pun tak lagii , hahaha ! ade lah aku wat kek cokalat , tapi kek toe terlebih tepung then keras lah jadi ye . hahahahah ! memang kelakr abis lah , first time aku wat kek , lansung jadi keras !
tapi abis jugak keke toe ,nak tahu sape abis kan ? tentulah MAK saye , hahaha !
kelakar lah teringat balik cter nie !
memang lawak !!! moments tak boleh lupe bile aku form 2 !
hahahahah !



~OLD | NEW~