about follow Chat posts
Pakai Lah Baju
Monday, December 12, 2011 | 8:30 PM | 0 comments
ASSALAMUALAIKOMMMMMMM !
ape habak ? baik ka ? hope baik aja . :)
hah ! nak tahu tak kenape laki klo wat DP *profile picture* , suke tayang BODY !
kenape hah ? dorank pikir body nye toe terlalu TOUGh kea ? lawa kea ? kot mcm artist boyband kpop toe aku tak kesah lahh , BODY PUTIH ! nie tak HITAMM mcm arang terbakar . :)
aku rase pakai baju toe lagi SMART kottt . lagi satu nak tunjuk hebat kot , bagi dorank TAK MALU kea showw their bodyy ? perempuan pun same , pakai inner dalam ! ishhh ! TAK MALU NYERR!
bertaubat lah korank , sebelum korank di taubat kann . 
aku bukan nak memerli ehh ! xde niat punn , tapi da kenyataan , then aku tak boleh nak simpan agi dalam hati nie , kot face to face aku akan mencarut kt korankk , so aku just boleh post kt blog saje lahh :)
TERIME KASIHHH !


~OLD | NEW~