about follow Chat posts
Tak Suke PErgi KEnduri !!
Saturday, December 10, 2011 | 7:42 AM | 0 comments
ASSALAMUALAIKOM  SMUEEE :)
hah ! hari nie memey saye terpakse pergi kenduri di MElake !
walaupun tak suke pergi kenduriii , da parents suruh pergi so Terpakse lahhh!
arghhh ! tadi sampai dlm pukol 1 lebihh lahh , then terpakse lagi kene tunggu pengatinn !  pengatin pergi mekapp !  arghhhhhhhhhh!!!!!! dengan panas terikk tadiii! sampai sakit kepale aku dibuat ehh . sebaik tak bersanding  , alhamdulillah , then perut berbunyi mase toe , sebelom tunggu pengatin lahhh .
yang untung toe kan , makan nasi pengatinnnnnnn ! hahahhaa , untungnye kite dr pihak perempuannn :)
tapi tak boleh tandingini my MOTHER saye masakkk , my mom masak paling sedap di dunieeee ! bagi akuuu :)
tapi nasik mnyak dieee ! perhhhh ! sedapppppppppp gilerrrrr .  hahahaha!!
da terlalu lapar kan mase toe , so aku lah org yg mule kan makan dr pihak perempuan . hahahahhaa !!!
memang lawak giler mase toeee . , then aku cabut lah balikkk , dah abis mkn kan , cabutt lahhh .!!
sebaik my father tak singgah mane mane , die tahu anak anak die da penat menunggu penganatinn dengan cuace yg boleh hilang sabarrr .
oke toe aje cter hari nie , bubye :)



~OLD | NEW~