about follow Chat posts
FiRst Day Skolah :)
Thursday, January 5, 2012 | 6:53 AM | 0 comments



hah ! tensionnnnnnnn ! first day sekolahh ! sudah tensionn , dengan format sekolah yang baru , kelas yang baru , meje pulak xde LACI !! arghhhh ! memang tak suke masuk FORM 5 nie . mcm tak mampu pulak ! nak aje balik form 4 balik ! kenape lah kiteorang gune MEJE pekse toee ! ishh ! lps toe ambik buku teks lambat pulakk ! ade jgak yang tak dapat ! ishh ! sabar aje lahh . then ! selalu hari RABU balek pikol 2 , skunk 3.20 ! bapak arghhh ! nie sekolah ke or tempat kerje , then dah balik nak tunggu bas sampai pukol bape ? ishhh ! sabar ajelah jadi murid niee , mcm mcm masalah timbul kt pelajar . ! sebaik lah aku tinggal TAHUN nie aj aku sekolahh ! ALHAMDULILLAH , AMIN bebanyak :)
harap aku tak ade lah tension terlalu  sampai boleh pengsan pulak ambik SPM nanti ! heeee . DON"T STRESS OKAYY BUDAK SPM ! BE COOL AJE :)






~OLD | NEW~