about follow Chat posts
Funny lahh! hahahaha !
Thursday, January 26, 2012 | 8:31 AM | 0 comments

ASSALAMUALAIKOMMMM and HELLO Yoyo & Cici Emoticons 16  .
heyyy ! baru nak update  agak busy lahh , update pun boleh tengah tengah malam saje nmpknye Bobo & Toto Emoticons 11 .
hari nie nak tergelak besar giler aku dibuat nyeeeeee  OuchThis Emoticons 62 . cos my mom awal giler teramat sangat beli BAJU RAYE HeyHeyPig Family Emoticons 19 . tak mcm pelik kea ? cos baru bulan satu kawan ? hahahah !
memang aku gelak besar sangat , ! my mom said "prepare awal awal , baru senang keje toe"!! . hahahahah !Wan Wan Emoticons 25
prepare awl ? ouhh mybe malas kot bulan puase nak beli , cos letihh , tak apelahh , janji my mom bahagie dengan baju nye toe Ali the racoon Emoticons 23 ,  tema nye HITAM PUTIH , but 
anak anak nye warna warni baju nye .Pos & Neg Emoticons 37
saye pun terpakse beli lah ! warne kuning jalur jalur Onion Head Emoticons 20, ramai ckp tak lawa ? Pacoo Emoticons 23 but to me lawa . nanti upload gmbr nye , msuk dalam blog nie . jangan risau Bobi & Nini Emoticons 29


~OLD | NEW~