about follow Chat posts
Berbaik semula : )
Friday, February 3, 2012 | 3:27 PM | 0 comments

Assalamualaikommmmmmmmmmm . Gud Morning Wolrddddddddddd Onion Head Emoticons 16 ..
hahahha .dapat juga post entry baru pepagi bute nie . cos hari terniat nak bangun awal pulak Yokie Emoticons 13.
hey kamu smue , ingat tak entry yang sye post about "DENGKI GILER" toe ? klo tak ingat tak apelah .Cheetah Emoticons 7 . heeee . akhirnye terungkai sudah perceritaan kt kawan aku nie , Alhamdulillah . dan sudah pun terlerai prgaduhan besar bg aku . heeeeee .SAMWOO Emoticons 7 syukur ke hadrat llahi . Allah saje yang tahu selanjut dalam hati aku nie . CACTUS Emoticons 11 .  dan aku rase pergaduhan terhadap kawan toe , anggap dah perkare biase cos lumrah hidup and kawan , mesti lah ade yang tak kene kan , toe
 lah kehidupan yg sebenarnye MAIMIXONG Emoticons 24..
okayy toe je lah tok pepagi nie . bubye , assalamualaikommmmmmmmmmm .Pacoo Emoticons 12



~OLD | NEW~