about follow Chat posts
memperendahkan diri org lain !!
Friday, February 24, 2012 | 7:56 AM | 0 comments
 

Assalamualaikomm , annyeonghasaeyooo Onion Head Emoticons 16 .
heyy u all Ali the racoon Emoticons 37 how are you ? sehat tak ? saye harap yang bace post saye 
nie sehat aje , tp yang sakit toe makan ubat taww Cute Icon & Emoticon , jgn miss pulak , heeee .
hah ! hari nie baru nak post ter baru Yoyo & Cici Emoticons 26 , tige hari aku saye tak online blog nie . cos xde cterr . homework berlmbak belom siap , so jarang giler on9  .
paham paham aje lah . 
hurmm , korang suke tak perangai someone nie suke Yoyo & Cici Emoticons 28 MEMPERENDAHKAN kelebihan org lain , mesti tak suke kan Yoyo & Cici Emoticons 38 , tak kesah lah rendahkan laki or perempaun , tapi tak baiklah perangai mcm toe kan OuchThis Emoticons 15 , mcm org toe give up seumur hidup  , sepatutnya kita harus memberi die semangat OuchThis Emoticons 14 ketike die senang atau susah , toe aje  , tapi nie terbalik  , lagi nak memperendahkan orang toe . tak suke lah orang mcm toe  , mcm rase diri die terlalu HEBAT , BAGUS berbanding Perdane Menteri
betol tak ? hurmmm , hope satu hari die sikap Miss Bone Emoticons 9 die akan berubah perangai nye toe .
SORRY lah klo sape bace post nie  , hati die terase , sorry yer .
toe , aje , BUBYE  .  Pacoo Emoticons 12

~OLD | NEW~