about follow Chat posts
SALAH TAIP , Sorry :)
Wednesday, February 1, 2012 | 1:11 PM | 0 comments



Assalamualaikommmmmmmmmmm Onion Head Emoticons 16
hahahha ! new post , semalam malas nak update  . Princess Yvonne Emoticons 8
hari nie akhirnye , pergaduhan kecil sudah pun selesai , Alhamdulillah  .  smue itu hanye salah paham aje . aku taip pasal entry toe salah pulakk .
then tak sangke kamu bace pulak . then pagi toe , suddenly kamu marah aku , 
tapi aku diam dulu , tak suke bersuare , then mase koko , sudah terlerai perceriteraannye  .Yokie Emoticons 33
sorry kawan about everthing , then maafkan aku . i know that my mistake ,  and aku akuinye dengan sepenuh hati . then kite classmate ,  tak nak lah gaduhh , ape pulak budak budak lain pandang kat kite .
betol tak ?  hope ko maafkan aku , toe aje yang boleh aku ucap sebelom aku tak ade dalam dunie Cheetah Emoticons 20
Kbai , toe aje .

~OLD | NEW~