about follow Chat posts
Kehilangan seseorang :'(
Friday, March 9, 2012 | 9:31 PM | 0 comments

Assammualaikomm , annyeong Onion Head Emoticons 16 .
hah ! how are you ? hope sehat aje lah . Onion Head Emoticons 47 .
hurmmm , exam dah abis then cuti sekolah pun bermule walaupun seminggu . Cute Icon & Emoticon
and yang sedih toe , hari isnin ade geografi . hurmmm , betape susah Cute Icon & Emoticon
 nye nak menyatakan . ! Cute Icon & Emoticondah terlalu sedih dibuatnye Yoyo & Cici Emoticons 206 . cos cikgu geografi kelas 5 Zuhal sudah pindah . kenape terlalu awal pindah ?Yoyo & Cici Emoticons 214kenape tak tunggu kiteorang SPM dulu baru pindah   kenape kelas 5 Zuhal toe terlalu malang ? niekah nasib kelas 5 Zuhal , dan ade jugak cikgu berkate kiteorang tak menghargai cikgu geo toe ? Bobo & Toto Emoticons 69tapi yang important nye aku menghargai cikgu toe . OuchThis Emoticons 14smue note die aku buat and keje sekolah juge .OuchThis Emoticons 11
hurmm , selepas nie kelas aku toe 5 Zuhal   , kene tabah saje lah dengan perpindahan sekolah cikgu geografi . OuchThis Emoticons 82sabar aje kawan kawan .OuchThis Emoticons 84
dan kite jangan putus ase tak nak belajar ! 
usahe  OuchThis Emoticons 49 ! walaupun cikgu toe ngajar kite lagi .OuchThis Emoticons 33kawan aku kelas 5 Zuhal 
FIGHTING ! FIGHTHING ! Pos & Neg Emoticons 11Pos & Neg Emoticons 37

~OLD | NEW~