about follow Chat posts
macam tak caye pulak : )
Thursday, March 1, 2012 | 6:47 AM | 0 comments

Assalamualaikommmmmmm , annyeong .Pacoo Emoticons 18
how are you ? sehat tak ? hope sehat aje lah   ... sye pun sehat nie , 
dah sembuh dr migrain .
hah  ! saye mcm tak caye pulak  , tersentuh jugak hati nie  , cos first at time 
my sister cakap rindu kt aku ? Yoyo & Cici Emoticons 52 makkkkkkk ! mcm tak caye gilerrr . ! Yoyo & Cici Emoticons 65 nie pertame kali kakak aku cakap mcm toe OuchThis Emoticons 11 , hahaha , kelakar lah pula .
bagi aku pulak , tersentuh seorang kakak  yang cakap mcm toe , pertame 
kali pula toe , 
terperanjat beruk aku dibuatnye OuchThis Emoticons 27 , tapi aku tak ade lah sampai nak nanges  sister aku cakap mcm toe . ape lahh OuchThis Emoticons 12 , mcm aku kehilangan kakak aku selamenye . dan akak aku cakap mcm toe mcm aku dah mcm tak ade . mybe aku belom tahu ajal
 aku bile , sebelum aku xde , toe die cakap toe . heeeee .
aku pun rindu kakak aku  , sape pulak adik tak rindu kakak ? Ali the racoon Emoticons 13 ade tak dalam dunie nie adik tak rindu kakak ?  klo xde , meannye die tak sayang sister die lah . heeee .Cheetah Emoticons 10
aku smue sayang keluarge aku . !Cheetah Emoticons 2
toe aje . !! Kbai Pacoo Emoticons 12

~OLD | NEW~