about follow Chat posts
Budak Mok ?
Saturday, April 14, 2012 | 8:10 AM | 0 comments

Assalamualaikummm !Onion Head Emoticons 16
heyy ! saye sihat aje .. alhamdulillah lagi toe . HAHA ! Cute Icon & Emoticon
hurmmm , ade orang panggil saye MOK ?Cute Icon & Emoticon actually tak kesah mane pun Onion Head Emoticons 20.
 tapi geram aje . tapi tak ape lah , bende toe just kecik aje . sudah memang dah 
terjelas diri aku nie GEMUK kan ? betul tak ?Onion Head Emoticons 73 so tak makan hati 
sangat orang cakap aku gemukOnion Head Emoticons 73 . HAHA ! so orang nak panggil aku gemok  
silakan . tak kesah lah kawan Onion Head Emoticons 51. tapi jangan terperanjat nanti aku satu hari aku kurus ,! 
HAHA !  terperanjat beruk kamu semue . 
wahhh , tersirat dalam hati memang nak kurus pun , 
so pandai lah aku pikir mcm mane nak kurus .
heee . okay ! just to aje nak say . bubye Pacoo Emoticons 12




~OLD | NEW~