about follow Chat posts
Do I Care ?
Saturday, April 21, 2012 | 7:14 AM | 0 comments

assalamualaikummm , annyeong . Onion Head Emoticons 16
hey , new post lagi , sory tahun nie dapat post seminggu sekali aje Cute Icon & Emoticon, cos xde mase nak 
online blog  .mianhaeeeeee ..Onion Head Emoticons 41
hurmmm , my mum said i so lazy ? wahh , bertuah mak aku dapat anak mcm aku , !
ade aku kesah orang cakap aku PEMALAS ?Cute Icon & Emoticon tak kesah lansunglah , mcm dengar tak
 dengar aje mak aku cakap aku pemalasYokie Emoticons 68  . memang lah die tak nampak aku nie rajin Cheetah Emoticons 18 , tapi die tak tengok dari hati aku malas or rajin ?Cheetah Emoticons 26 boleh die tahu ? 
hanya ALLAH yang tahu .Cheetah Emoticons 22
tak ape hati aku nie jenis tak kesah gilerr , so buat tak tahu aje lah mak aku toe cakap .
bak kate orang wat BODOH aje . heeeee !Cheetah Emoticons 4





~OLD | NEW~