about follow Chat posts
Sekolah Sudah Bermule :)
Tuesday, January 1, 2013 | 8:01 PM | 0 comments


61691f5ced1b71c2529151c029826f60_large


Assalamualaikumm , annyeongg .
hahaah ! welcome back to scholl 2013 ! hah! kesian aku tengok my siblings ,
hati dorang mcm cemburu pula , cos aku dah abis sekolaa , ala , kejap jer nie ,
nanti aku dah masuk belajar . mana nak tahu klo dapat sambung belajar lagi , aminnn .
hurmm , ingat lagi klo first day sekolah aje , ade saje yang serbe tak kene dengan tudung lah , baju lah , kasut la , memang first day toe lah yang membuat pelajar ANTI !
lagi satu pelajar ANTI hari isnin , cos perhimpunan pagi - dengar ceramah pengetue ,
lagi pelajar penat . toe lah hari yang paling MALAS sekali dalm dunie ! #hahaah !
btw ! KITE SUDAH BEBAS DARI SEKOLAH !
hahah #devil laugh# . tak pe adik-adikku . nanti ko akan merase kehabisan sekolah juga , 
ala kejap jer toe tak lame pun . pejam celik pejam celik , dah setahun . 
so relax aje diri toe ,  gudluck for SPM tahun nie , espcially my cousin .
GOODLUCK :)

~OLD | NEW~