about follow Chat posts
Result Spm :)
Saturday, March 30, 2013 | 9:12 AM | 0 comments

Gubka-bob-patrik-gifki-pesochnitsa-466157_large


Assalamualaikummm , hahaha , sorry late update  pasal result SPM nie .
saye busy lah awak .. #huhu .
 Alhamdulillah saye LULUS :) . tak ade gagal , Syukur Kehadrat Ilahi. Amin . 
walaupun saye tak dapat nak bangge kan parents saye . tapi saye dah cukup bangge
 ape yang saye dapat . ALHAMDULILLAH .klo gagal pun tak semestinye saye 
tak boleh beelajar kan . and gagal spm pun tak payah lah nak 
overacting sangat macam nak bunuh diri bagai or terus lupe nak belajar balik . 
hey people wake up okay ! SPm memanglah segale dalm kehidupan but belajar boleh sampai ke TUA 
okay , so don't forget it . take a note okay . don't sad whose fail in SPM .
try to learn another in search of knowledge . try your BEST okay .
BUBYE , assalamualaikumm .




~OLD | NEW~