about follow Chat posts
Suprise To me :) # HAHA
Thursday, October 10, 2013 | 8:07 AM | 0 comments

happy gifs | Tumblr



Assalamualaikummm , Helllo #shock jacksparrow #HAHA
I'm back again . HAH ! Syukur kehadrat Ilahi dan alhamdulillah akhirnye , aku dapat sambung belajar , Syukur Syukur !! Dapat kt sabak bernam , tercorok sikit tempat ehh , jauh sikit dari rumah aku . #still dlm malaysie lagi  . #HEHE  . bukan kt Uganda # uganda kt mane ? #haha #sengal !
Aku dapat cos yang aku minat , finallly ! i got what i want ! #HAHA # gelakbesar !
cos itulah adalah TEKNOLOGI MAKLUMAT # ayatskemapulak !
ala cos nie , terselit sikit sikit bab komputer . hehe ! inilah tabiat aku kene ikut . dah lah kt rumah hadap komputer #bukan 24 hours okay ! then kt tmpt study pun kene hadap komputer , #haha #kesian komputer toe . #muak jugak komputer toe nnti :) # nanti mate aku pun mcm ikan puyu #sepet ! #HAHA
hey ! Goodluck to me okay , so doakan aku aku boleh belajar cos nie . #hehe #bye !

~OLD | NEW~